We helpen mensen
verhuizen sinds 2004
Verhuisadviseurs.nl is onderdeel van Sirelo

Bespaar tot wel 40% op je verhuiskosten

Ontvang tot 5 gratis offertes van verhuisbedrijven

Gratis en zonder verplichtingen
Onze service helpt dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuisbedrijven
100% gratis service, zonder verplichtingen

Uw bedrijfsverhuizing slimmer geregeld

Bedrijfsverhuizingen omvatten het verhuizen van werkplekken, ICT of productiemiddelen, zowel intern als naar een andere locatie. Bij verhuizingen van bedrijven, scholen, instellingen en ziekenhuizen is het verstandig om een professionele verhuizer in te schakelen met ruime ervaring en professioneel materieel om uw eigen bedrijfsvoering zo min mogelijk te verstoren.

Een bedrijfsverhuizing kan een ingewikkelde operatie zijn met grote impact op uw bedrijfsvoering. Uw organisatie moet het liefst gewoon doordraaien of tenminste zo kort mogelijk ‘off line’ zijn, want tijd is immers geld. Laat u daarom voorafgaand begeleiden door een ervaren projectverhuizer. Een verhuizer die uitgaat van optimale logistiek, timing en uitvoering van de modulaire (opgedeelde) bedrijfsverhuizing.

Vergelijk meerdere offertes

Het is belangrijk om de offertes van de verhuizers goed te vergelijken. Verhuisprijzen zijn maatwerkcalculaties, bepaalt door de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de verhuizer. Er kan veel prijsverschil, maar ook veel verschil in uitvoering in zitten.

Een lagere verhuisprijs is niet per definitie een indicatie van mindere kwaliteit, zoals een hogere prijs ook niet betekent dat de verhuizer per definitie te duur is. Het gaat om de integrale kosten van uw bedrijfsverhuizing. Bespaar tijd en moeite en vraag vrijblijvend offertes aan bij een selectie van ervaren bedrijfsverhuizers.

Uw keuzecriteria

U kiest de verhuizer met de beste prijs/kwaliteit. Een betrouwbare partner met voldoende ervaring, voldoende materieel en natuurlijk voldoende medewerkers. De zekerheid van uitvoering volgens uw wensen. Het is verstandig om uw wensen in een programma van eisen te stellen. Denk hierbij ook aan mogelijke referenties, en eisen op gebied van ISO en VCA. U kunt hier snel en gemakkelijk een offerte aanvragen bij verschillende bedrijfsverhuizers.

Waarom Verhuisadviseurs.nl

Bespaar

Bespaar tot wel 40%

Gratis

100% gratis service en geen verplichtingen

Snel/gemakkelijk

Bespaar tijd, het duurt maar 1 minuut

Beoordelingen

Vergelijk verhuisbedrijven gebaseerd op prijzen en beoordelingen

Stressvrij verhuizen

In 3 snelle/gemakkelijke stappen
Vul je verhuis gegevens online in
Geef ons zoveel mogelijk informatie over je verhuizing. Op deze manier kunnen de verhuizers je de meest nauwkeurige offerte opsturen.Ontvang tot 5 offertes met beoordelingen
Na het invullen van het formulier ontvang je tot 5 gratis en vrijblijvende offertes. Deze ontvang je telefonisch of per e-mail.Vergelijk offertes en beoordelingen en maak je keuze
Als je de offertes hebt ontvangen, kun je alle prijzen vergelijken en kiezen welke optie het beste bij jou past. Op deze manier bespaar je tot wel 40%!

Ontvang 5 gratis offertes

Veelgestelde vragen

+
Wat kost een verhuizing?
Iedere verhuizing is uniek, daardoor is een schatting van de kosten vrijwel nooit accuraat. Daarom hebben we voor jou een snelle en gemakkelijke manier gecreëerd om offertes te ontvangen speciaal voor jouw verhuizing. Je hoeft alleen het bovenstaande formulier in te vullen, waarna je tot 5 gratis offertes ontvangt van verhuisbedrijven.
+
Hoe ontvang ik offertes?
Door het invullen van het offerteformulier zullen we je aanvraag koppelen aan maximaal 5 geschikte verhuisbedrijven in onze database. Deze zullen je offerte-aanvraag ontvangen en zullen je vervolgens offertes opsturen.
+
Ik moet verhuizen. Wat moet ik doen?
Afhankelijk van de grootte van de verhuizing is de eerste stap vaak het kiezen van het juiste verhuisbedrijf. We raden je aan om altijd verhuisbedrijven te vergelijken, omdat iedere verhuizer andere prijzen hanteert. Door het invullen van ons offerteformulier kun je gratis offertes van maximaal 5 verhuisbedrijven ontvangen.
+
Hoe vind ik een verhuisbedrijf?
Door simpelweg ons formulier in te vullen ontvang je contactgegevens van maximaal 5 verhuisbedrijven die jouw verhuizing kunnen doen. Je zult het eerste contact hebben binnen een werkdag.
Ontvang 5 gratis offertes