Onze service helpt dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuisbedrijven
100% gratis service, zonder verplichtingen
Wij zijn partner van de International Association of Movers

Privacy

Algemeen
De website www.verhuisadviseurs.nl is eigendom van TriGlobal

Persoonsgegevens
verhuisadviseurs.nl is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar gasten, deelnemers en bezoekers van de website www.verhuisadviseurs.nl van essentieel belang is voor haar activiteiten.

Daarom spant verhuisadviseurs.nl zich ervoor in de persoonlijke gegevens van gasten, deelnemers en bezoekers met de grootst mogelijke zorgvuldigheid te behandelen en te beveiligen. verhuisadviseurs.nl houdt zich dan ook in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. De persoonsgegevens die u aan ons verstrekt zullen worden opgenomen in een gegevensbestand. De verantwoordelijke voor dit gegevensbestand is verhuisadviseurs.nl, Doctor Langeveldplein 16, 3361 HE Sliedrecht.

Uw gegevens worden gebruikt voor de uitvoering van via verhuisadviseurs.nl aangevraagde offertes en om u op de hoogte te houden van interessante informatie, activiteiten en aanbiedingen van verhuisadviseurs.nl. Hierbij tracht verhuisadviseurs.nl zoveel mogelijk rekening te houden met voorkeuren. Indien u geen prijs stelt op informatie over activiteiten, producten en diensten kunt u uw gegevens hiertegen laten blokkeren door een briefje te sturen naar verhuisadviseurs.nl, Doctor Langeveldplein 16, 3361 HE Sliedrecht of dit te berichten via [email protected].

Klikgedrag
Op de website www.verhuisadviseurs.nl worden algemene bezoekgegevens, zonder dat deze bezoekers identificeren, bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina’s. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om voor meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan verhuisadviseurs.nl de dienstverlening op de website www.verhuisadviseurs.nl aan u verder optimaliseren.

Gebruik van Cookies
Op de website www.verhuisadviseurs.nl wordt gebruik gemaakt van een cookie. Een cookie is een zijn eenvoudige klein bestandje met gegevens dat op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. verhuisadviseurs.nl maakt gebruik van tijdelijke cookies. Deze cookies bevatten geen persoonsgegevens en worden enkel gebruikt om het gebruik van de verhuisadviseurssite voor u gemakkelijker te maken. Als u in uw browser het gebruik van cookies heeft uitgezet kunt u nog steeds de meeste onderdelen van de website bezoeken.

verhuisadviseurs.nl en andere websites
Op de site verhuisadviseurs.nl treft u een aantal links aan naar andere websites. verhuisadviseurs.nl is echter op geen enkele wijze verantwoordelijk voor (de inhoud van) die andere websites en aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor de wijze waarop op die websites met uw persoonsgegevens wordt omgegaan. Lees hiervoor de privacyverklaring/privacystatement, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

Wijzigingen
verhuisadviseurs.nl behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacyverklaring. Check daarom regelmatig de privacyverklaring voor het privacybeleid van verhuisadviseurs.nl op de website.

Vragen
Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, dan kunt u deze richten aan: verhuisadviseurs.nl, Doctor Langeveldplein 16, 3361 HE Sliedrecht of per email aan [email protected].

Waarom Verhuisadviseurs.nl

Bespaar

Bespaar tot wel 40%

Gratis

100% gratis service en geen verplichtingen

Snel/gemakkelijk

Bespaar tijd, het duurt maar 1 minuut

Beoordelingen

Vergelijk verhuisbedrijven gebaseerd op prijzen en beoordelingen

Stressvrij verhuizen

In 3 snelle/gemakkelijke stappen




Vul je verhuis gegevens online in
Geef ons zoveel mogelijk informatie over je verhuizing. Op deze manier kunnen de verhuizers je de meest nauwkeurige offerte opsturen.



Ontvang tot 5 offertes met beoordelingen
Na het invullen van het formulier ontvang je tot 5 gratis en vrijblijvende offertes. Deze ontvang je telefonisch of per e-mail.



Vergelijk offertes en beoordelingen en maak je keuze
Als je de offertes hebt ontvangen, kun je alle prijzen vergelijken en kiezen welke optie het beste bij jou past. Op deze manier bespaar je tot wel 40%!

Ontvang 5 gratis offertes

Veelgestelde vragen

+
Wat kost een verhuizing?
Iedere verhuizing is uniek, daardoor is een schatting van de kosten vrijwel nooit accuraat. Daarom hebben we voor jou een snelle en gemakkelijke manier gecreëerd om offertes te ontvangen speciaal voor jouw verhuizing. Je hoeft alleen het bovenstaande formulier in te vullen, waarna je tot 5 gratis offertes ontvangt van verhuisbedrijven.
+
Hoe ontvang ik offertes?
Door het invullen van het offerteformulier zullen we je aanvraag koppelen aan maximaal 5 geschikte verhuisbedrijven in onze database. Deze zullen je offerte-aanvraag ontvangen en zullen je vervolgens offertes opsturen.
+
Ik moet verhuizen. Wat moet ik doen?
Afhankelijk van de grootte van de verhuizing is de eerste stap vaak het kiezen van het juiste verhuisbedrijf. We raden je aan om altijd verhuisbedrijven te vergelijken, omdat iedere verhuizer andere prijzen hanteert. Door het invullen van ons offerteformulier kun je gratis offertes van maximaal 5 verhuisbedrijven ontvangen.
+
Hoe vind ik een verhuisbedrijf?
Door simpelweg ons formulier in te vullen ontvang je contactgegevens van maximaal 5 verhuisbedrijven die jouw verhuizing kunnen doen. Deze bedrijven zullen contact met je opnemen voor een offerte binnen 2 werkdagen na de aanvraag.
Ontvang 5 gratis offertes