Over Verhuisadviseurs

Verhuisadviseurs.nl is een onafhankelijk platform voor advies over verhuizen binnen Nederland. Belangrijkste doelstelling is het optimaal informeren van de consument of het bedrijf om zo de verhuizing te vergemakkelijken. Hierbij wordt hulp geboden bij de keuze voor de juiste vakkundige verhuizer.

De organisatie selecteert op grond van strenge kwaliteitseisen de beste verhuizers van Nederland. De belangrijkste criteria zijn o.a.:

  • Lid van de brancheorganisatie voor verhuizers
  • Minimaal 10 jaar ervaring in verhuizen
  • Gerenommeerde naam in de Nederlandse verhuisbranche
  • Gezonde bedrijfsvoering en betrouwbaar bedrijf
  • En natuurlijk de mening van de klanten van Verhuisadviseurs

Gespecialiseerd verhuizer

In Nederland mag iedereen die beschikt over een vergunning voor het beroepsgoederenvervoer mag verhuizingen uitvoeren. Om het kaf van het koren te scheiden en het onderscheid tussen een goede, gespecialiseerde verhuizer en een gelegenheidsverhuizer duidelijk te maken is er een erkenningsregeling opgesteld door de brancheorganisatie voor verhuizers. Hierbij zijn ca 400 verhuisondernemingen aangesloten. De kwaliteit wordt door de brancheorganisatie gewaarborgd door strenge normen en toelatingseisen die periodiek gecontroleerd worden. Zo dient het personeel van een gespecialiseerd verhuisbedrijf speciaal voor het vak te zijn opgeleid. De verhuizer dient over geschikt materieel te beschikken, zoals verhuiswagens met voldoende laadruimte, deugdelijke verhuiskisten en dozen, schone dekens en degelijke technische hulpmiddelen.

Verhuizers die zich willen aanmelden en voldoen aan bovenstaande eisen, kunnen zich aanmelden via het aanmeldformulier.

Verhuisadviseurs adresgegevens

Spuiboulevard 240A+B
3311 GR Dordrecht

Registratie Kamer van Koophandel: 59464534
BTW nummer: NL8535.02.985.B.01

Hebt u vragen of opmerkingen, stuurt u ons dan een email op [email protected].

Let op: U kunt geen offertes aanvragen via dit emailadres. Dit kan alleen via het gratis offerte-aanvraagformulier.

Waarom Verhuisadviseurs.nl

Bespaar

Bespaar tot wel 40%

Gratis

100% gratis service en geen verplichtingen

Snel/gemakkelijk

Bespaar tijd, het duurt maar 1 minuut

Beoordelingen

Vergelijk verhuisbedrijven gebaseerd op prijzen en beoordelingen

Stressvrij verhuizen

Ontvang offertes in 3 simpele stappen
Vul het offerteformulier in
Het invullen kost je slechts twee minuten. Wij ontvangen vervolgens je aanvraag.Je ontvangt tot 5 offertes
Wij koppelen je offerteaanvraag aan 5 passende verhuisbedrijven. Je ontvangt van ieder verhuisbedrijf een vrijblijvende offerte.Vergelijk op basis van prijzen en reviews
Je kunt nu de verhuizers vergelijken op prijs én kwaliteit. Zo bespaar je tot wel 40% en weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Ontvang 5 gratis offertes

Veelgestelde vragen

+
Wat kost een verhuizing?
Iedere verhuizing is uniek, daardoor is een schatting van de kosten vrijwel nooit accuraat. Daarom hebben we voor jou een snelle en gemakkelijke manier gecreëerd om offertes te ontvangen speciaal voor jouw verhuizing. Je hoeft alleen het bovenstaande formulier in te vullen, waarna je tot 5 gratis offertes ontvangt van verhuisbedrijven.
+
Hoe ontvang ik offertes?
Door het invullen van het offerteformulier zullen we je aanvraag koppelen aan maximaal 5 geschikte verhuisbedrijven in onze database. Deze zullen je offerte-aanvraag ontvangen en zullen je vervolgens offertes opsturen.
+
Ik moet verhuizen. Wat moet ik doen?
Afhankelijk van de grootte van de verhuizing is de eerste stap vaak het kiezen van het juiste verhuisbedrijf. We raden je aan om altijd verhuisbedrijven te vergelijken, omdat iedere verhuizer andere prijzen hanteert. Door het invullen van ons offerteformulier kun je gratis offertes van maximaal 5 verhuisbedrijven ontvangen.
+
Hoe vind ik een verhuisbedrijf?
Door simpelweg ons formulier in te vullen ontvang je contactgegevens van maximaal 5 verhuisbedrijven die jouw verhuizing kunnen doen. Je zult het eerste contact hebben binnen een werkdag.
Ontvang 5 gratis offertes