088 - 2 300 630

Over Verhuisadviseurs

Verhuisadviseurs.nl is een onafhankelijk platform voor advies over verhuizen binnen Nederland. Belangrijkste doelstelling is het optimaal informeren van de consument of het bedrijf om zo de verhuizing te vergemakkelijken. Hierbij wordt hulp geboden bij de keuze voor de juiste vakkundige verhuizer.

De organisatie selecteert op grond van strenge kwaliteitseisen de beste verhuizers van Nederland. De belangrijkste criteria zijn o.a.:

  • Lid van de brancheorganisatie voor verhuizers
  • Minimaal 10 jaar ervaring in verhuizen
  • Gerenommeerde naam in de Nederlandse verhuisbranche
  • Gezonde bedrijfsvoering en betrouwbaar bedrijf
  • En natuurlijk de mening van de klanten van Verhuisadviseurs

Gespecialiseerd verhuizer

In Nederland mag iedereen die beschikt over een vergunning voor het beroepsgoederenvervoer mag verhuizingen uitvoeren. Om het kaf van het koren te scheiden en het onderscheid tussen een goede, gespecialiseerde verhuizer en een gelegenheidsverhuizer duidelijk te maken is er een erkenningsregeling opgesteld door de brancheorganisatie voor verhuizers. Hierbij zijn ca 400 verhuisondernemingen aangesloten. De kwaliteit wordt door de brancheorganisatie gewaarborgd door strenge normen en toelatingseisen die periodiek gecontroleerd worden. Zo dient het personeel van een gespecialiseerd verhuisbedrijf speciaal voor het vak te zijn opgeleid. De verhuizer dient over geschikt materieel te beschikken, zoals verhuiswagens met voldoende laadruimte, deugdelijke verhuiskisten en dozen, schone dekens en degelijke technische hulpmiddelen.

Verhuizers die zich willen aanmelden en voldoen aan bovenstaande eisen, kunnen zich aanmelden via het aanmeldformulier.

Verhuisadviseurs adresgegevens

Spuiboulevard 240A+B
3311 GR Dordrecht

Registratie Kamer van Koophandel: 59464534
BTW nummer: NL8535.02.985.B.01

Hebt u vragen of opmerkingen, stuurt u ons dan een email op [email protected].

Let op: U kunt geen offertes aanvragen via dit emailadres. Dit kan alleen via het gratis offerte-aanvraagformulier.