We helpen mensen
verhuizen sinds 2004
Verhuisadviseurs.nl is onderdeel van Sirelo

Bespaar tot wel 40% op je verhuiskosten

Ontvang tot 5 gratis offertes van verhuisbedrijven

Gratis en zonder verplichtingen
Onze service helpt dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuisbedrijven
100% gratis service, zonder verplichtingen

Verhuizen binnen Nederland

Verhuisproces

Een verhuizing bestaat globaal gesproken uit inpakken, laden, transport en lossen met of zonder uitpakken.

Inpakken

Voorafgaand aan de verhuizing worden de kleine goederen in dozen en kleding in speciale garderobedozen gedaan. U kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen, zodat u aanmerkelijk bespaart. Meestal worden antieke, kostbare c.q. breekbare goederen door de verhuizer vakkundig ingepakt. De demontage van grote meubelen kan desgewenst ook door de verhuizer gedaan worden. De meubels en dozen worden door stickers gemerkt om gelijk goed te plaatsen in het nieuwe huis.

Laden

De verhuizer zal de inboedel op de aangegeven datum in de verhuiswagen laden. Bij het laden is het cruciaal dat de goederen goed in de wagen geladen en gestuwd worden, zodat bij het vervoer geen schade kan ontstaan. Meestal zorgt de verhuizer ervoor dat er bij het uitruimen van het huis voorzorgsmaatregelen worden genomen om alles zo goed mogelijk te doen. Hierbij valt te denken aan het afplakken van bepaalde hoeken of vloeren, zodat er geen schade kan ontstaan.

Transport

In de luchtgeveerde verhuiswagen gaan de goederen naar de nieuwe locatie. Soms wordt gebruik gemaakt van tussentijdse opslag in de opslagfaciliteiten van de verhuizer.

Lossen

Bij het lossen worden de goederen in principe in de juiste locatie in het huis geplaatst. Vaak verzorgt de verhuizer ook het monteren van de gedemonteerde meubelen. Voor een waterbed worden meestal specialisten ingeschakeld. De verhuizers pakken meestal de garderobedozen uit. De overige verhuisdozen worden in de loop der tijd door de klant zelf uitgepakt, waarna de dozen weer worden opgehaald door de verhuizer.

Waarom Verhuisadviseurs.nl

Bespaar

Bespaar tot wel 40%

Gratis

100% gratis service en geen verplichtingen

Snel/gemakkelijk

Bespaar tijd, het duurt maar 1 minuut

Beoordelingen

Vergelijk verhuisbedrijven gebaseerd op prijzen en beoordelingen

Stressvrij verhuizen

In 3 snelle/gemakkelijke stappen
Vul je verhuis gegevens online in
Geef ons zoveel mogelijk informatie over je verhuizing. Op deze manier kunnen de verhuizers je de meest nauwkeurige offerte opsturen.Ontvang tot 5 offertes met beoordelingen
Na het invullen van het formulier ontvang je tot 5 gratis en vrijblijvende offertes. Deze ontvang je telefonisch of per e-mail.Vergelijk offertes en beoordelingen en maak je keuze
Als je de offertes hebt ontvangen, kun je alle prijzen vergelijken en kiezen welke optie het beste bij jou past. Op deze manier bespaar je tot wel 40%!

Ontvang 5 gratis offertes

Veelgestelde vragen

+
Wat kost een verhuizing?
Iedere verhuizing is uniek, daardoor is een schatting van de kosten vrijwel nooit accuraat. Daarom hebben we voor jou een snelle en gemakkelijke manier gecreëerd om offertes te ontvangen speciaal voor jouw verhuizing. Je hoeft alleen het bovenstaande formulier in te vullen, waarna je tot 5 gratis offertes ontvangt van verhuisbedrijven.
+
Hoe ontvang ik offertes?
Door het invullen van het offerteformulier zullen we je aanvraag koppelen aan maximaal 5 geschikte verhuisbedrijven in onze database. Deze zullen je offerte-aanvraag ontvangen en zullen je vervolgens offertes opsturen.
+
Ik moet verhuizen. Wat moet ik doen?
Afhankelijk van de grootte van de verhuizing is de eerste stap vaak het kiezen van het juiste verhuisbedrijf. We raden je aan om altijd verhuisbedrijven te vergelijken, omdat iedere verhuizer andere prijzen hanteert. Door het invullen van ons offerteformulier kun je gratis offertes van maximaal 5 verhuisbedrijven ontvangen.
+
Hoe vind ik een verhuisbedrijf?
Door simpelweg ons formulier in te vullen ontvang je contactgegevens van maximaal 5 verhuisbedrijven die jouw verhuizing kunnen doen. Je zult het eerste contact hebben binnen een werkdag.
Ontvang 5 gratis offertes