We helpen mensen
verhuizen sinds 2004
Verhuisadviseurs.nl is onderdeel van Sirelo

Bespaar tot wel 40% op je verhuiskosten

Ontvang tot 5 gratis offertes van verhuisbedrijven

Gratis en zonder verplichtingen
Onze service helpt dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuisbedrijven
100% gratis service, zonder verplichtingen

(Tijdelijke) Inboedelopslag

Het is mogelijk om de inboedel tijdelijk op te slaan bij de Erkende Verhuizer. Dit kan nuttig zijn bij snelle verkoop van het oude huis, gefaseerde of verlate oplevering van het nieuwe huis, kleinere bewoning of tijdelijk ruimtetekort. Hierdoor kunt u aanmerkelijk besparen.

Tijdelijke opslag van inboedel is een specialisatie van de verhuizer. De verhuizer beschikt over een beveiligde klimaatgeconditioneerde opslaglocatie. Dit is belangrijk voor het behoud van de goederen. De vochtigheid dient geregeld te zijn en ook tegen eventueel ongedierte heeft de verhuizer de noodzakelijke maatregelen genomen.

De goederen zijn in de opslaglocatie beperkt verzekerd. Bij de meeste verzekeraars hebt u de mogelijkheid om uw inboedelverzekering over te zetten op het adres van opslaglocatie. U kunt bij de meeste verhuisbedrijven ook een opslagverzekering afsluiten.

De opslag kost meestal een vast bedrag per kubieke meter per maand of per 4 weken Ook is het mogelijk dat u een aparte container huurt bij de verhuizer. Naast de opslagkosten betaalt u meestal handlingskosten. Dit zijn kosten voor het in en uit de opslag nemen van de goederen. Maak duidelijke afspraken over de kosten voor het tussentijds inzien van de opslag, c.q. ophalen van de opslag.

Waarom Verhuisadviseurs.nl

Bespaar

Bespaar tot wel 40%

Gratis

100% gratis service en geen verplichtingen

Snel/gemakkelijk

Bespaar tijd, het duurt maar 1 minuut

Beoordelingen

Vergelijk verhuisbedrijven gebaseerd op prijzen en beoordelingen

Stressvrij verhuizen

In 3 snelle/gemakkelijke stappen




Vul je verhuis gegevens online in
Geef ons zoveel mogelijk informatie over je verhuizing. Op deze manier kunnen de verhuizers je de meest nauwkeurige offerte opsturen.



Ontvang tot 5 offertes met beoordelingen
Na het invullen van het formulier ontvang je tot 5 gratis en vrijblijvende offertes. Deze ontvang je telefonisch of per e-mail.



Vergelijk offertes en beoordelingen en maak je keuze
Als je de offertes hebt ontvangen, kun je alle prijzen vergelijken en kiezen welke optie het beste bij jou past. Op deze manier bespaar je tot wel 40%!

Ontvang 5 gratis offertes

Veelgestelde vragen

+
Wat kost een verhuizing?
Iedere verhuizing is uniek, daardoor is een schatting van de kosten vrijwel nooit accuraat. Daarom hebben we voor jou een snelle en gemakkelijke manier gecreëerd om offertes te ontvangen speciaal voor jouw verhuizing. Je hoeft alleen het bovenstaande formulier in te vullen, waarna je tot 5 gratis offertes ontvangt van verhuisbedrijven.
+
Hoe ontvang ik offertes?
Door het invullen van het offerteformulier zullen we je aanvraag koppelen aan maximaal 5 geschikte verhuisbedrijven in onze database. Deze zullen je offerte-aanvraag ontvangen en zullen je vervolgens offertes opsturen.
+
Ik moet verhuizen. Wat moet ik doen?
Afhankelijk van de grootte van de verhuizing is de eerste stap vaak het kiezen van het juiste verhuisbedrijf. We raden je aan om altijd verhuisbedrijven te vergelijken, omdat iedere verhuizer andere prijzen hanteert. Door het invullen van ons offerteformulier kun je gratis offertes van maximaal 5 verhuisbedrijven ontvangen.
+
Hoe vind ik een verhuisbedrijf?
Door simpelweg ons formulier in te vullen ontvang je contactgegevens van maximaal 5 verhuisbedrijven die jouw verhuizing kunnen doen. Je zult het eerste contact hebben binnen een werkdag.
Ontvang 5 gratis offertes