Veelgestelde vragen

Transporteren jullie zelf of weten jullie bedrijven die verhuizingen doen?

Verhuisadviseurs is geen verhuisbedrijf, maar adviseur en bemiddelaar. Wij kunnen een aanvraag voor een verhuizing doorsturen naar speciaal geselecteerde verhuizers. Deze bedrijven kunnen dan contact met u opnemen over de verhuizing.

Is deze site alleen voor nationale bedrijfsverhuizingen of ook voor particulieren?

De site is er voor iedereen die binnen Nederland gaat verhuizen. Indien uw verhuizing al in voorbereiding is, kunt u gebruik maken van de offerte aanvraag service, en handige tips halen op de site.

Hoe lang van tevoren moet ik beginnen met offertes aan te vragen?

Het is aanbevolen om dit minimaal 4 maanden voorafgaand aan de verhuizing te doen, aangezien u dan weloverwogen een keuze kunt maken en vervolgens nog ruim de tijd hebt om te bepalen welke spullen er mee moeten. Bedenk ook dat een tijdige overeenkomst met een verhuizer ook kan leiden tot een aantrekkelijk tarief omdat de verhuizer het dan zo gunstig mogelijk kan inplannen en of combineren met andere verhuizingen naar uw bestemming.

Waarom Verhuisadviseurs.nl

Bespaar

Bespaar tot wel 40%

Gratis

100% gratis service en geen verplichtingen

Snel/gemakkelijk

Bespaar tijd, het duurt maar 1 minuut

Beoordelingen

Vergelijk verhuisbedrijven gebaseerd op prijzen en beoordelingen

Stressvrij verhuizen

In 3 snelle/gemakkelijke stappen
Vul je verhuis gegevens online in
Geef ons zoveel mogelijk informatie over je verhuizing. Op deze manier kunnen de verhuizers je de meest nauwkeurige offerte opsturen.Ontvang tot 5 offertes met beoordelingen
Na het invullen van het formulier ontvang je tot 5 gratis en vrijblijvende offertes. Deze ontvang je telefonisch of per e-mail.Vergelijk offertes en beoordelingen en maak je keuze
Als je de offertes hebt ontvangen, kun je alle prijzen vergelijken en kiezen welke optie het beste bij jou past. Op deze manier bespaar je tot wel 40%!

Ontvang 5 gratis offertes

Veelgestelde vragen

+
Wat kost een verhuizing?
Iedere verhuizing is uniek, daardoor is een schatting van de kosten vrijwel nooit accuraat. Daarom hebben we voor jou een snelle en gemakkelijke manier gecreëerd om offertes te ontvangen speciaal voor jouw verhuizing. Je hoeft alleen het bovenstaande formulier in te vullen, waarna je tot 5 gratis offertes ontvangt van verhuisbedrijven.
+
Hoe ontvang ik offertes?
Door het invullen van het offerteformulier zullen we je aanvraag koppelen aan maximaal 5 geschikte verhuisbedrijven in onze database. Deze zullen je offerte-aanvraag ontvangen en zullen je vervolgens offertes opsturen.
+
Ik moet verhuizen. Wat moet ik doen?
Afhankelijk van de grootte van de verhuizing is de eerste stap vaak het kiezen van het juiste verhuisbedrijf. We raden je aan om altijd verhuisbedrijven te vergelijken, omdat iedere verhuizer andere prijzen hanteert. Door het invullen van ons offerteformulier kun je gratis offertes van maximaal 5 verhuisbedrijven ontvangen.
+
Hoe vind ik een verhuisbedrijf?
Door simpelweg ons formulier in te vullen ontvang je contactgegevens van maximaal 5 verhuisbedrijven die jouw verhuizing kunnen doen. Je zult het eerste contact hebben binnen een werkdag.
Ontvang 5 gratis offertes