We helpen mensen
verhuizen sinds 2004
Verhuisadviseurs.nl is onderdeel van Sirelo

Bespaar tot wel 40% op je verhuiskosten

Ontvang tot 5 gratis offertes van verhuisbedrijven

Gratis en zonder verplichtingen
Onze service helpt dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuisbedrijven
100% gratis service, zonder verplichtingen

Verhuisbedrijf

U heeft besloten dat u wil verhuizen binnen uw woonplaats of vanuit uw woonplaats naar een andere stad in Nederland. U wilt uw verhuizing laten verzorgen door een professioneel verhuisbedrijf. Een goed verhuisbedrijf zal uw verhuizing tot in de puntjes regelen.

Verhuizen binnen Nederland

Verhuisadviseurs.nl is het onafhankelijke expertplatform voor verhuizingen. In de afgelopen jaren hebben wij veel bedrijven en particulieren geholpen bij hun verhuizing via dit platform. U vindt hier verschillende adviezen bijvoorbeeld tips voor particulieren en tips voor bedrijven. Wij begrijpen dat een verhuizing al duur genoeg is en daarom hebben wij voor u extra bespaartips op een rijtje gezet. Denkt u bijvoorbeeld eens na over welke taken u zelf kunt verrichten in plaats van de taken uit te besteden aan het verhuisbedrijf.

Het selecteren van een verhuisbedrijf

Het grootste deel van particulieren en bedrijven kiest ervoor om de verhuizing te laten uitvoeren door een gespecialiseerd verhuisbedrijf. Dat verhuisbedrijf moet aangesloten zijn bij de branchevereniging voor verhuizers, zodat u de garantie heeft dat u niet met een gelegenheidsverhuizer te maken heeft. Wij selecteerden voor u de beste gespecialiseerde verhuisbedrijven in Nederland. Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring met verhuizingen in Nederland. Zodra u offertes aanvraagt via onze offerteservice, verzekeren wij u dat het verhuisbedrijf is aangesloten bij de branchevereniging voor verhuizers.

Het wordt aanbevolen om meerdere offertes aan te vragen, zodat u verschillende verhuisbedrijven kunt vergelijken. U bent er dan zeker van dat u het juiste verhuisbedrijf kiest en u zorgeloos kunt verhuizen. Het spaart ook geld, omdat u kunt zien welk verhuisbedrijf de meeste service levert voor de laagste kosten. U kunt via onze offerteservice snel en gemakkelijk meerdere vrijblijvende offertes aanvragen.

Internationale verhuizingen

U kunt ook bij ons terecht voor internationale verhuizingen. Bent u van plan om te verhuizen naar bijvoorbeeld Spanje, Zweden of zelfs naar Amerika? Neemt u dan eens een kijkje op internationale verhuizing. U vindt hier alle informatie die u nodig heeft om een internationale verhuizing te regelen.

Waarom Verhuisadviseurs.nl

Bespaar

Bespaar tot wel 40%

Gratis

100% gratis service en geen verplichtingen

Snel/gemakkelijk

Bespaar tijd, het duurt maar 1 minuut

Beoordelingen

Vergelijk verhuisbedrijven gebaseerd op prijzen en beoordelingen

Stressvrij verhuizen

In 3 snelle/gemakkelijke stappen
Vul je verhuis gegevens online in
Geef ons zoveel mogelijk informatie over je verhuizing. Op deze manier kunnen de verhuizers je de meest nauwkeurige offerte opsturen.Ontvang tot 5 offertes met beoordelingen
Na het invullen van het formulier ontvang je tot 5 gratis en vrijblijvende offertes. Deze ontvang je telefonisch of per e-mail.Vergelijk offertes en beoordelingen en maak je keuze
Als je de offertes hebt ontvangen, kun je alle prijzen vergelijken en kiezen welke optie het beste bij jou past. Op deze manier bespaar je tot wel 40%!

Ontvang 5 gratis offertes

Veelgestelde vragen

+
Wat kost een verhuizing?
Iedere verhuizing is uniek, daardoor is een schatting van de kosten vrijwel nooit accuraat. Daarom hebben we voor jou een snelle en gemakkelijke manier gecreëerd om offertes te ontvangen speciaal voor jouw verhuizing. Je hoeft alleen het bovenstaande formulier in te vullen, waarna je tot 5 gratis offertes ontvangt van verhuisbedrijven.
+
Hoe ontvang ik offertes?
Door het invullen van het offerteformulier zullen we je aanvraag koppelen aan maximaal 5 geschikte verhuisbedrijven in onze database. Deze zullen je offerte-aanvraag ontvangen en zullen je vervolgens offertes opsturen.
+
Ik moet verhuizen. Wat moet ik doen?
Afhankelijk van de grootte van de verhuizing is de eerste stap vaak het kiezen van het juiste verhuisbedrijf. We raden je aan om altijd verhuisbedrijven te vergelijken, omdat iedere verhuizer andere prijzen hanteert. Door het invullen van ons offerteformulier kun je gratis offertes van maximaal 5 verhuisbedrijven ontvangen.
+
Hoe vind ik een verhuisbedrijf?
Door simpelweg ons formulier in te vullen ontvang je contactgegevens van maximaal 5 verhuisbedrijven die jouw verhuizing kunnen doen. Je zult het eerste contact hebben binnen een werkdag.
Ontvang 5 gratis offertes