We helpen mensen
verhuizen sinds 2004
Verhuisadviseurs.nl is onderdeel van Sirelo

Bespaar tot wel 40% op je verhuiskosten

Ontvang tot 5 gratis offertes van verhuisbedrijven

Gratis en zonder verplichtingen
Onze service helpt dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuisbedrijven
100% gratis service, zonder verplichtingen

Vind & vergelijk verhuisbedrijven in en nabij Amsterdam

Een verhuisbedrijf nodig om te verhuizen in, naar of vanuit Amsterdam? Om ervoor te zorgen dat jouw verhuizing binnen of naar Amsterdam zonder stress verloopt, is het verstandig om een ervaren verhuisbedrijf in te schakelen. Als geen ander snappen we dat dit best een lastige klus kan zijn, je vertrouwt dit bedrijf immers al je kostbaarheden toe op de verhuisdag. Hiervoor hebben wij de oplossing: wanneer je op onze website het offerteformulier invult, gaan wij in ons netwerk van meer dan 500 verhuisbedrijven op zoek naar de meest geschikte verhuizers voor jouw verhuizing. Wij koppelen jouw aanvraag aan maximaal vijf verhuisbedrijven die jou stuk voor stuk gaan voorzien van een offerte. Zo kun je dus makkelijk en snel meerdere verhuizers vergelijken! Vervolgens kies je zelf met welk verhuisbedrijf je in zee gaat.

Een geschikt verhuisbedrijf voor jou

Wij begrijpen als geen ander hoeveel er komt kijken bij een verhuizing naar Amsterdam en hoeveel daarvoor geregeld moet worden. Om ervoor te zorgen dat de verhuizing zonder stress verloopt, nemen we de zoektocht naar een ervaren verhuisbedrijf graag voor je uit handen:

  1. Wanneer je op de gele offerteaanvraag-knop klikt, ga je naar het offerteformulier. In dit formulier beantwoord je een aantal vragen over jouw verhuizing naar Amsterdam. Denk aan het adres, de grootte van je inboedel en de geschatte verhuisdatum. De verhuisbedrijven hebben deze informatie nodig om jou snel van een offerte te kunnen voorzien. Het invullen duurt maar 2 minuten.
  2. Zodra we deze informatie hebben ontvangen selecteren wij handmatig de beste verhuisbedrijven voor jouw verhuizing. Je ontvangt vervolgens van ons een e-mail met de gegevens van de verhuizers en de reviews van voorgaande klanten.
  3. De verhuisbedrijven gaan nu ieder een gratis en vrijblijvende offerte voor je opmaken en nemen zelf contact met je op.
  4. Jij kiest zelf welk verhuisbedrijf jouw verhuizing gaat regelen. Super makkelijk toch? Wanneer er geen geschikt verhuisbedrijf voor je tussen zit, dan kun je uiteraard verder zoeken. Zo vrijblijvend is het!

Je ontvangt dus 5 gratis offertes van verhuisbedrijven die het beste bij jouw verhuizing passen. Je kiest zelf met welk verhuisbedrijf je in zee gaat. En het mooiste van alles, onze verhuis service is volledig gratis.

Laat ons zoeken naar een geschikt verhuisbedrijf in Amsterdam. Zo..

  • Zorg je ervoor dat je niet met een verkeerd of onervaren verhuizer in zee gaat. Wij sturen je namelijk ook reviews mee, dus je kunt lezen hoe voorgaande klanten de verhuisbedrijven hebben ervaren voordat jij een keuze maakt;
  • Kun je 5 verhuisbedrijven vergelijken op basis van prijs én kwaliteit, zodat je met een zeker gevoel je verhuizing naar Amsterdam tegemoet kan gaan.
  • Betaal je nooit te veel voor je verhuizing. Want vergelijken = besparen. Het kan honderden euro’s schelen wanneer je meerdere verhuisbedrijven met elkaar vergelijkt.

Ons netwerk bestaat uit ervaren verhuisbedrijven in Nederland. Deze bedrijven hebben jaren ervaring en weten ook hoe ze het beste om kunnen gaan met jouw spullen. Amsterdam is een stad met smalle straten, veel verkeer, bruggetjes en steile trappenhuizen. Gelukkig hoef jij je daar geen zorgen over te maken omdat onze verhuisbedrijven er alles aan doen om jouw spullen heel en veilig op je nieuwe woonadres te krijgen!

Waarom Verhuisadviseurs.nl

Bespaar

Bespaar tot wel 40%

Gratis

100% gratis service en geen verplichtingen

Snel/gemakkelijk

Bespaar tijd, het duurt maar 1 minuut

Beoordelingen

Vergelijk verhuisbedrijven gebaseerd op prijzen en beoordelingen

Stressvrij verhuizen

Ontvang offertes in 3 simpele stappen
Vul het offerteformulier in
Het invullen kost je slechts twee minuten. Wij ontvangen vervolgens je aanvraag.Je ontvangt tot 5 offertes
Wij koppelen je offerteaanvraag aan 5 passende verhuisbedrijven. Je ontvangt van ieder verhuisbedrijf een vrijblijvende offerte.Vergelijk op basis van prijzen en reviews
Je kunt nu de verhuizers vergelijken op prijs én kwaliteit. Zo bespaar je tot wel 40% en weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Ontvang 5 gratis offertes

Veelgestelde vragen

+
Wat kost een verhuizing?
Iedere verhuizing is uniek, daardoor is een schatting van de kosten vrijwel nooit accuraat. Daarom hebben we voor jou een snelle en gemakkelijke manier gecreëerd om offertes te ontvangen speciaal voor jouw verhuizing. Je hoeft alleen het bovenstaande formulier in te vullen, waarna je tot 5 gratis offertes ontvangt van verhuisbedrijven.
+
Hoe ontvang ik offertes?
Door het invullen van het offerteformulier zullen we je aanvraag koppelen aan maximaal 5 geschikte verhuisbedrijven in onze database. Deze zullen je offerte-aanvraag ontvangen en zullen je vervolgens offertes opsturen.
+
Ik moet verhuizen. Wat moet ik doen?
Afhankelijk van de grootte van de verhuizing is de eerste stap vaak het kiezen van het juiste verhuisbedrijf. We raden je aan om altijd verhuisbedrijven te vergelijken, omdat iedere verhuizer andere prijzen hanteert. Door het invullen van ons offerteformulier kun je gratis offertes van maximaal 5 verhuisbedrijven ontvangen.
+
Hoe vind ik een verhuisbedrijf?
Door simpelweg ons formulier in te vullen ontvang je contactgegevens van maximaal 5 verhuisbedrijven die jouw verhuizing kunnen doen. Je zult het eerste contact hebben binnen een werkdag.
Ontvang 5 gratis offertes