We helpen mensen
verhuizen sinds 2004
Verhuisadviseurs.nl is onderdeel van Sirelo

Bespaar tot wel 40% op je verhuiskosten

Ontvang tot 5 gratis offertes van verhuisbedrijven

Gratis en zonder verplichtingen
Onze service helpt dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuisbedrijven
100% gratis service, zonder verplichtingen

Verhuisbedrijven vergelijken

Verhuisadviseurs.nl is de grootste onafhankelijke verhuissite van Nederland. We zijn zelf geen verhuisbedrijf, maar helpen jou graag met het vergelijken van verhuisbedrijven. We werken samen met partners door heel Nederland die jou kunnen voorzien van gratis offertes.

Ben je op zoek naar de kosten van een verhuisbedrijf? Of wil je al een gedetailleerde offerte? In beide gevallen raden we je aan om ons offerte-formulier in te vullen. Na het invullen van het formulier zullen maximaal 5 verhuisbedrijven in jouw regio contact met je opnemen om jou te voorzien van een snelle prijs of uitgebreide offerte.

Kosten verhuisbedrijf berekenen

De kosten van een verhuisbedrijf kunnen enorm uiteenlopen. Het is daarom lastig, zo niet onmogelijk, om een gemiddelde prijs te geven. Wel is het goed om te weten dat de kosten van verhuisbedrijven voornamelijk afhankelijk zijn van de volgende factoren:

  1. De voorrijkosten (de afstand tussen je oude en je nieuwe huis);
  2. Het volume van je inboedel in m3;
  3. De extra diensten die je wel of niet nodig hebt (inpakken van je spullen, (de)monteren van je meubels, et cetera).

Verhuisbedrijven vergelijken = besparen

Nogmaals, indien je wilt berekenen wat jouw verhuizing ongeveer gaat kosten, dan raden we je aan om ons offerte-formulier in te vullen. We weten uit ervaring dat de prijzen van verhuisbedrijven erg verschillen. Door maximaal 5 verhuisbedrijven te vergelijken kun je wel 40% besparen op je verhuiskosten.

Waarom Verhuisadviseurs.nl

Bespaar

Bespaar tot wel 40%

Gratis

100% gratis service en geen verplichtingen

Snel/gemakkelijk

Bespaar tijd, het duurt maar 1 minuut

Beoordelingen

Vergelijk verhuisbedrijven gebaseerd op prijzen en beoordelingen

Stressvrij verhuizen

In 3 snelle/gemakkelijke stappen
Vul je verhuis gegevens online in
Geef ons zoveel mogelijk informatie over je verhuizing. Op deze manier kunnen de verhuizers je de meest nauwkeurige offerte opsturen.Ontvang tot 5 offertes met beoordelingen
Na het invullen van het formulier ontvang je tot 5 gratis en vrijblijvende offertes. Deze ontvang je telefonisch of per e-mail.Vergelijk offertes en beoordelingen en maak je keuze
Als je de offertes hebt ontvangen, kun je alle prijzen vergelijken en kiezen welke optie het beste bij jou past. Op deze manier bespaar je tot wel 40%!

Ontvang 5 gratis offertes

Veelgestelde vragen

+
Wat kost een verhuizing?
Iedere verhuizing is uniek, daardoor is een schatting van de kosten vrijwel nooit accuraat. Daarom hebben we voor jou een snelle en gemakkelijke manier gecreëerd om offertes te ontvangen speciaal voor jouw verhuizing. Je hoeft alleen het bovenstaande formulier in te vullen, waarna je tot 5 gratis offertes ontvangt van verhuisbedrijven.
+
Hoe ontvang ik offertes?
Door het invullen van het offerteformulier zullen we je aanvraag koppelen aan maximaal 5 geschikte verhuisbedrijven in onze database. Deze zullen je offerte-aanvraag ontvangen en zullen je vervolgens offertes opsturen.
+
Ik moet verhuizen. Wat moet ik doen?
Afhankelijk van de grootte van de verhuizing is de eerste stap vaak het kiezen van het juiste verhuisbedrijf. We raden je aan om altijd verhuisbedrijven te vergelijken, omdat iedere verhuizer andere prijzen hanteert. Door het invullen van ons offerteformulier kun je gratis offertes van maximaal 5 verhuisbedrijven ontvangen.
+
Hoe vind ik een verhuisbedrijf?
Door simpelweg ons formulier in te vullen ontvang je contactgegevens van maximaal 5 verhuisbedrijven die jouw verhuizing kunnen doen. Je zult het eerste contact hebben binnen een werkdag.
Ontvang 5 gratis offertes