Onze service helpt dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuisbedrijven
100% gratis service, zonder verplichtingen
Wij zijn partner van de International Association of Movers

Verhuisservice

Gaat u verhuizen binnen uw woonplaats of vanuit uw woonplaats naar een andere stad in Nederland? Voor uw verhuizing wilt u vanzelfsprekend de beste verhuisservice voor een zorgeloze verhuizing, dus u wilt uw verhuizing laten verzorgen door een professioneel verhuisbedrijf. Een goed verhuisbedrijf zal uw verhuizing tot in de puntjes regelen en dát is pas verhuisservice!

Verhuisservice binnen Nederland

U gaat verhuizen. Wellicht vanuit Amsterdam naar Den Haag of u verhuist binnen Rotterdam. Verhuisadviseurs.nl is de grootste professionele verhuissite van Nederland en wij kunnen u helpen met uw verhuizing. Wij begrijpen dat verhuizen geen kwestie is van inpakken en wegwezen. Er moet veel geregeld worden en wij zullen u daarbij helpen. Veel particulieren en bedrijven laten hun verhuizing regelen door een gespecialiseerd verhuisbedrijf voor de beste verhuisservice. Een specialist op het gebied van verhuizingen zal ervoor zorgen dat u niet voor verrassingen komt te staan en dat uw verhuizing zonder problemen zal verlopen. Verhuizen heeft echter wel een prijskaartje en daarom vindt u op ons platform veel handige tips om geld te besparen op uw verhuizing. Lees hier tips voor particulieren of tips voor bedrijven!

Alvast enkele adviezen om geld te besparen op uw verhuizing:

  • Vraag meerdere offertes aan bij meerdere verhuisspecialisten en vergelijk de offertes.
  • Kies een ervaren verhuizer die gespecialiseerd is in de dienstverlening die u wenst.
  • Bepaal vooraf goed wat u meeneemt en welke taken u zelf kunt doen. Dit bespaart het meeste geld! Lees meer over Bespaartips.

Internationale verhuizingen

U kunt ook bij ons terecht voor internationale verhuizingen. Laat uw internationale verhuizing regelen door een verhuizer die hierin is gespecialiseerd voor een goede verhuisservice. Bent u van plan om te verhuizen naar bijvoorbeeld Spanje, Zweden of zelfs naar Amerika? Neemt u dan eens een kijkje op Internationaal verhuizen. U vindt hier alle informatie die u nodig heeft om een internationale verhuizing te regelen.

Waarom Verhuisadviseurs.nl

Bespaar

Bespaar tot wel 40%

Gratis

100% gratis service en geen verplichtingen

Snel/gemakkelijk

Bespaar tijd, het duurt maar 1 minuut

Beoordelingen

Vergelijk verhuisbedrijven gebaseerd op prijzen en beoordelingen

Stressvrij verhuizen

In 3 snelle/gemakkelijke stappen
Vul je verhuis gegevens online in
Geef ons zoveel mogelijk informatie over je verhuizing. Op deze manier kunnen de verhuizers je de meest nauwkeurige offerte opsturen.Ontvang tot 5 offertes met beoordelingen
Na het invullen van het formulier ontvang je tot 5 gratis en vrijblijvende offertes. Deze ontvang je telefonisch of per e-mail.Vergelijk offertes en beoordelingen en maak je keuze
Als je de offertes hebt ontvangen, kun je alle prijzen vergelijken en kiezen welke optie het beste bij jou past. Op deze manier bespaar je tot wel 40%!

Ontvang 5 gratis offertes

Veelgestelde vragen

+
Wat kost een verhuizing?
Iedere verhuizing is uniek, daardoor is een schatting van de kosten vrijwel nooit accuraat. Daarom hebben we voor jou een snelle en gemakkelijke manier gecreëerd om offertes te ontvangen speciaal voor jouw verhuizing. Je hoeft alleen het bovenstaande formulier in te vullen, waarna je tot 5 gratis offertes ontvangt van verhuisbedrijven.
+
Hoe ontvang ik offertes?
Door het invullen van het offerteformulier zullen we je aanvraag koppelen aan maximaal 5 geschikte verhuisbedrijven in onze database. Deze zullen je offerte-aanvraag ontvangen en zullen je vervolgens offertes opsturen.
+
Ik moet verhuizen. Wat moet ik doen?
Afhankelijk van de grootte van de verhuizing is de eerste stap vaak het kiezen van het juiste verhuisbedrijf. We raden je aan om altijd verhuisbedrijven te vergelijken, omdat iedere verhuizer andere prijzen hanteert. Door het invullen van ons offerteformulier kun je gratis offertes van maximaal 5 verhuisbedrijven ontvangen.
+
Hoe vind ik een verhuisbedrijf?
Door simpelweg ons formulier in te vullen ontvang je contactgegevens van maximaal 5 verhuisbedrijven die jouw verhuizing kunnen doen. Je zult het eerste contact hebben binnen een werkdag.
Ontvang 5 gratis offertes