We helpen mensen
verhuizen sinds 2004
Verhuisadviseurs.nl is onderdeel van Sirelo

Bespaar tot wel 40% op je verhuiskosten

Ontvang tot 5 gratis offertes van verhuisbedrijven

Gratis en zonder verplichtingen
Onze service helpt dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuisbedrijven
100% gratis service, zonder verplichtingen

Verhuisservice

Ga je verhuizen binnen je woonplaats of vanuit je woonplaats naar een andere stad in Nederland? Voor je verhuizing wil je vanzelfsprekend de beste verhuisservice voor een zorgeloze verhuizing.

Beste verhuisservice in Nederland

Verhuisadviseurs.nl is de grootste professionele verhuissite van Nederland en wij kunnen je helpen met je verhuizing. Wij begrijpen dat verhuizen geen kwestie is van inpakken en wegwezen. Er moet veel geregeld worden en wij zullen je daarbij helpen. Veel particulieren en bedrijven laten hun verhuizing regelen door een gespecialiseerd verhuisbedrijf voor de beste verhuisservice. Een specialist op het gebied van verhuizingen zal ervoor zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan en dat je verhuizing zonder problemen zal verlopen. We werken al sinds 2004 samen met een netwerk van verhuisbedrijven in alle regio’s.

Kosten verhuisservice berekenen

Een verhuizing door een verhuisbedrijf is van veel factoren afhankelijk. Daarom is het lastig, zo niet onmogelijk, om een gemiddelde prijs te noemen. Wil je de kosten van een verhuisservice berekenen? Dan raden we je aan om ons gratis offerte-formulier in te vullen. Vervolgens zullen maximaal 5 verhuisbedrijven contact met je opnemen om de kosten van jouw verhuizing te bepalen.

Waarom Verhuisadviseurs.nl

Bespaar

Bespaar tot wel 40%

Gratis

100% gratis service en geen verplichtingen

Snel/gemakkelijk

Bespaar tijd, het duurt maar 1 minuut

Beoordelingen

Vergelijk verhuisbedrijven gebaseerd op prijzen en beoordelingen

Stressvrij verhuizen

In 3 snelle/gemakkelijke stappen
Vul je verhuis gegevens online in
Geef ons zoveel mogelijk informatie over je verhuizing. Op deze manier kunnen de verhuizers je de meest nauwkeurige offerte opsturen.Ontvang tot 5 offertes met beoordelingen
Na het invullen van het formulier ontvang je tot 5 gratis en vrijblijvende offertes. Deze ontvang je telefonisch of per e-mail.Vergelijk offertes en beoordelingen en maak je keuze
Als je de offertes hebt ontvangen, kun je alle prijzen vergelijken en kiezen welke optie het beste bij jou past. Op deze manier bespaar je tot wel 40%!

Ontvang 5 gratis offertes

Veelgestelde vragen

+
Wat kost een verhuizing?
Iedere verhuizing is uniek, daardoor is een schatting van de kosten vrijwel nooit accuraat. Daarom hebben we voor jou een snelle en gemakkelijke manier gecreëerd om offertes te ontvangen speciaal voor jouw verhuizing. Je hoeft alleen het bovenstaande formulier in te vullen, waarna je tot 5 gratis offertes ontvangt van verhuisbedrijven.
+
Hoe ontvang ik offertes?
Door het invullen van het offerteformulier zullen we je aanvraag koppelen aan maximaal 5 geschikte verhuisbedrijven in onze database. Deze zullen je offerte-aanvraag ontvangen en zullen je vervolgens offertes opsturen.
+
Ik moet verhuizen. Wat moet ik doen?
Afhankelijk van de grootte van de verhuizing is de eerste stap vaak het kiezen van het juiste verhuisbedrijf. We raden je aan om altijd verhuisbedrijven te vergelijken, omdat iedere verhuizer andere prijzen hanteert. Door het invullen van ons offerteformulier kun je gratis offertes van maximaal 5 verhuisbedrijven ontvangen.
+
Hoe vind ik een verhuisbedrijf?
Door simpelweg ons formulier in te vullen ontvang je contactgegevens van maximaal 5 verhuisbedrijven die jouw verhuizing kunnen doen. Je zult het eerste contact hebben binnen een werkdag.
Ontvang 5 gratis offertes