We helpen mensen
verhuizen sinds 2004
Verhuisadviseurs.nl is onderdeel van Sirelo

Bespaar tot wel 40% op je verhuiskosten

Ontvang tot 5 gratis offertes van verhuisbedrijven

Gratis en zonder verplichtingen
Onze service helpt dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuisbedrijven
100% gratis service, zonder verplichtingen

Verhuizing

Verhuisadviseurs.nl is een onafhankelijk expertplatform voor verhuizingen. De afgelopen jaren hebben wij zowel particulieren als bedrijven geholpen bij hun verhuizing. Wij verzorgen verhuizingen binnen woonplaatsen, maar ook inboedelverhuizingen van de ene stad naar de andere stad in Nederland of zelfs internationale verhuizingen!

Besparen op uw verhuizing

U gaat verhuizen. Wellicht vanuit Amsterdam naar Den Haag of u verhuist binnen Rotterdam. Verhuisadviseurs.nl is de grootste professionele verhuissite van Nederland en wij kunnen u helpen met uw verhuizing. Wij begrijpen dat verhuizen geen kwestie is van inpakken en wegwezen. Er moet veel geregeld worden en wij zullen u daarbij helpen. Veel particulieren en bedrijven laten hun verhuizing regelen door een gespecialiseerd verhuisbedrijf. Een expert op het gebied van verhuizingen zal ervoor zorgen dat u niet voor verrassingen komt te staan en dat uw verhuizing vlekkeloos zal verlopen. Verhuizen heeft echter wel een prijskaartje en daarom vindt u op ons platform veel nuttige tips om geld te besparen op uw verhuizing. Lees hier tips voor particulieren of tips voor bedrijven!

Alvast een ‘tip’ van de sluier om geld te besparen op uw verhuizing:

  • Vraag meerdere offertes aan bij enkele gespecialiseerde verhuizers en vergelijk de offertes.
  • Kies een ervaren verhuizer die gespecialiseerd is in de dienstverlening die u wenst. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.
  • Bepaal vooraf goed wat u meeneemt en welke taken u zelf kunt doen. Dit bespaart het meeste geld! Lees meer over Bespaartips.

Een voordelige verhuizing

Naast tips om te besparen op uw verhuizingen kunt u ook gebruik maken van onze vrijblijvende offerteservice. U ontvangt zo snel mogelijk meerdere offertes van verschillende verhuizers eventueel uit uw regio. De offertes kunt u vergelijken en zo ziet u in een oogopslag welke verhuizer de meeste en beste service levert voor een goede prijs! Wij selecteerden voor u de beste gespecialiseerde verhuisbedrijven in Nederland. Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring met verhuizingen in Nederland.

Waarom Verhuisadviseurs.nl

Bespaar

Bespaar tot wel 40%

Gratis

100% gratis service en geen verplichtingen

Snel/gemakkelijk

Bespaar tijd, het duurt maar 1 minuut

Beoordelingen

Vergelijk verhuisbedrijven gebaseerd op prijzen en beoordelingen

Stressvrij verhuizen

In 3 snelle/gemakkelijke stappen
Vul je verhuis gegevens online in
Geef ons zoveel mogelijk informatie over je verhuizing. Op deze manier kunnen de verhuizers je de meest nauwkeurige offerte opsturen.Ontvang tot 5 offertes met beoordelingen
Na het invullen van het formulier ontvang je tot 5 gratis en vrijblijvende offertes. Deze ontvang je telefonisch of per e-mail.Vergelijk offertes en beoordelingen en maak je keuze
Als je de offertes hebt ontvangen, kun je alle prijzen vergelijken en kiezen welke optie het beste bij jou past. Op deze manier bespaar je tot wel 40%!

Ontvang 5 gratis offertes

Veelgestelde vragen

+
Wat kost een verhuizing?
Iedere verhuizing is uniek, daardoor is een schatting van de kosten vrijwel nooit accuraat. Daarom hebben we voor jou een snelle en gemakkelijke manier gecreëerd om offertes te ontvangen speciaal voor jouw verhuizing. Je hoeft alleen het bovenstaande formulier in te vullen, waarna je tot 5 gratis offertes ontvangt van verhuisbedrijven.
+
Hoe ontvang ik offertes?
Door het invullen van het offerteformulier zullen we je aanvraag koppelen aan maximaal 5 geschikte verhuisbedrijven in onze database. Deze zullen je offerte-aanvraag ontvangen en zullen je vervolgens offertes opsturen.
+
Ik moet verhuizen. Wat moet ik doen?
Afhankelijk van de grootte van de verhuizing is de eerste stap vaak het kiezen van het juiste verhuisbedrijf. We raden je aan om altijd verhuisbedrijven te vergelijken, omdat iedere verhuizer andere prijzen hanteert. Door het invullen van ons offerteformulier kun je gratis offertes van maximaal 5 verhuisbedrijven ontvangen.
+
Hoe vind ik een verhuisbedrijf?
Door simpelweg ons formulier in te vullen ontvang je contactgegevens van maximaal 5 verhuisbedrijven die jouw verhuizing kunnen doen. Je zult het eerste contact hebben binnen een werkdag.
Ontvang 5 gratis offertes