We helpen mensen
verhuizen sinds 2004
Verhuisadviseurs.nl is onderdeel van Sirelo

Bespaar tot wel 40% op je verhuiskosten

Ontvang tot 5 gratis offertes van verhuisbedrijven

Gratis en zonder verplichtingen
Onze service helpt dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuisbedrijven
100% gratis service, zonder verplichtingen

Offerte leeshulp

Wij helpen u om uw offerte te begrijpen en te zien of deze volledig is. Elke verhuizing is anders en ook de wijze van verhuizen kan verschillen per verhuizer. Let daar goed op als u de offertes van de verhuizers vergelijkt. Let bij de prijsvermelding op of het bedrag inclusief of exclusief BTW vermeld is.

De offerte is vooral gebaseerd op de grootte van de inboedel, uitgedrukt in kubieke meters, en de reisafstand. Ook is van belang of er veel bijzondere (in te pakken) goederen zijn, of de locaties goed bereikbaar zijn of het snel moet en of er sprake is van opslag. De offerte is opgebouwd uit een aantal elementen, kijk daarbij goed welke kosten in de prijs zijn inbegrepen. De verhuiskosten bevatten standaard het laden, transport en lossen van de goederen. Extra handelingen kunnen zijn: inpakken van glaswerk, antiek of kostbaarheden, demonteren en monteren van kasten / bedden en/of bureaus, uitpakken van de inboedel, levering op meerdere adressen, tijdelijke opslag, etcetera.

Verhuiskosten

De kosten van laden, transport en lossen zijn meestal in één bedrag genoemd. De kosten van het laden en lossen worden bepaald o.b.v. het aantal arbeidsuren en zijn dus afhankelijk van de toegankelijkheid van de woning, het aantal verdiepingen, bijzondere omstandigheden en het aantal kubieke meters. Bij het laden van de verhuizing in de verhuiswagen is soms een verhuislift nodig. Dit wordt dan apart genoemd. De kosten van het transport zijn afhankelijk van de reisafstand. Uiteraard betaalt u meer voor een grotere afstand of verschillende laad- c.q. loslocaties. In deze kosten zijn de verpakkingsmaterialen vaak inbegrepen, waarbij de dozen geretourneerd moeten worden.

Extra’s

Inpakken en demonteren zijn arbeidsintensieve en dus kostbare diensten. Ondanks de kosten, voorkomt u hiermee mogelijke verhuisschade en bespaart u moeite en tijd. Het is aan te raden kostbare en breekbare goederen door vakkundige verhuizers te laten inpakken. Dit kan ook gelden voor demontage van groter meubilair. Natuurlijk bespaart u op uw verhuiskosten door veel zelf te doen (zie verhuistips). De kosten voor inpakken en demonteren zijn gebaseerd op het benodigde aantal arbeidsuren. Het uitpakken en opnieuw monteren van de meubels in de nieuwe locatie kan ook door de verhuizer verzorgd worden.

Het is mogelijk gebruik te maken van tijdelijke opslag van inboedel bij de verhuizer. Dit kan veel moeite en geld besparen (zie opslagtips). Voor het opslaan betaalt u opslagkosten, verzekeringskosten en handlingskosten. De opslagkosten zijn gebaseerd op de grootte van de boedel en de opslagtermijn. De handling is gebaseerd op het aantal kubieke meters. De verzekeringspremie wordt bepaald door op de waarde die u zelf opgeeft.

Waarom Verhuisadviseurs.nl

Bespaar

Bespaar tot wel 40%

Gratis

100% gratis service en geen verplichtingen

Snel/gemakkelijk

Bespaar tijd, het duurt maar 1 minuut

Beoordelingen

Vergelijk verhuisbedrijven gebaseerd op prijzen en beoordelingen

Stressvrij verhuizen

In 3 snelle/gemakkelijke stappen
Vul je verhuis gegevens online in
Geef ons zoveel mogelijk informatie over je verhuizing. Op deze manier kunnen de verhuizers je de meest nauwkeurige offerte opsturen.Ontvang tot 5 offertes met beoordelingen
Na het invullen van het formulier ontvang je tot 5 gratis en vrijblijvende offertes. Deze ontvang je telefonisch of per e-mail.Vergelijk offertes en beoordelingen en maak je keuze
Als je de offertes hebt ontvangen, kun je alle prijzen vergelijken en kiezen welke optie het beste bij jou past. Op deze manier bespaar je tot wel 40%!

Ontvang 5 gratis offertes

Veelgestelde vragen

+
Wat kost een verhuizing?
Iedere verhuizing is uniek, daardoor is een schatting van de kosten vrijwel nooit accuraat. Daarom hebben we voor jou een snelle en gemakkelijke manier gecreëerd om offertes te ontvangen speciaal voor jouw verhuizing. Je hoeft alleen het bovenstaande formulier in te vullen, waarna je tot 5 gratis offertes ontvangt van verhuisbedrijven.
+
Hoe ontvang ik offertes?
Door het invullen van het offerteformulier zullen we je aanvraag koppelen aan maximaal 5 geschikte verhuisbedrijven in onze database. Deze zullen je offerte-aanvraag ontvangen en zullen je vervolgens offertes opsturen.
+
Ik moet verhuizen. Wat moet ik doen?
Afhankelijk van de grootte van de verhuizing is de eerste stap vaak het kiezen van het juiste verhuisbedrijf. We raden je aan om altijd verhuisbedrijven te vergelijken, omdat iedere verhuizer andere prijzen hanteert. Door het invullen van ons offerteformulier kun je gratis offertes van maximaal 5 verhuisbedrijven ontvangen.
+
Hoe vind ik een verhuisbedrijf?
Door simpelweg ons formulier in te vullen ontvang je contactgegevens van maximaal 5 verhuisbedrijven die jouw verhuizing kunnen doen. Je zult het eerste contact hebben binnen een werkdag.
Ontvang 5 gratis offertes